Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Monaco
Een vakantie in een chalet of villetta heeft iets bijzonders want je voelt je gezellig thuis en bent toch op vakantie in Italië. Hierdoor hoef je geen caravan achter je auto, zit je niet in een fantasieloos vakantiehotel en ben je niet gebonden aan een strak reisschema. Je zoekt vrijheid en wilt onberzorgd genieten? Dan is een chalet van Bella Villetta beslist iets voor u!
Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Ligging

Onze nieuwe chalets bevinden zich circa 30 meter afstand van het meer van Lugano in de gezelligste straatjes van de International Sport Camping in het Italiaanse Porlezza.  U geniet vanaf de veranda van het adembenemende uitzicht over de zuid flanken van de Italiaanse alpen. 20 min. van het Zwitserse Lugano en het Como meer en een uurtje van het mondaine Milaan en Lago di Maggiore. Onze chalets hebben een woonoppervlak van ongeveer 30 m2 en een ruime veranda van ongeveer 10 m2. De veranda is volledig af te dichten met een doorzichtig kunststof zeil zodat u zowel in het voor- als na seizoen kunt genieten van het buitenleven. Onze chalets hebben gereserveerde parkeerplaatsen op de camping. U kunt tevens gratis gebruik maken van het leuke zwembad op de camping met 3 waterglijbanen en 2 grote zwembaden of lekker zwemmen in het kristalheldere water van het meer. Tevens is er een voetbalveld op kunstgras, een trampoline en voor de kleintjes een speeltuintje. Houdt u van watersport dan biedt deze camping een eigen haventje met aanlegsteigers. Op de camping is een prima restaurant/pizzeria en WIFI is tegen betaling beschikbaar. Buiten het hoogseizoen kunnen bepaalde campingservices niet beschikbaar zijn.

Interieur

Het interieur combineert Italiaanse gezelligheid met luxe en comfort naar Nederlandse standaard. De gezellige woonkamer is gecombineerd met een betegelde volledig ingerichte keuken met afhankelijk van de accommodatie koelkast, magnetron en Senseo. U heeft de beschikking over een TV combinatie met satelliet ontvangst. De betegelde badkamer met ruime douchecabine met veiligheidsglas, wastafel en toilet maken dat u zich direct thuis voelt. U kunt met de auto tot aan het Chalet rijden om te laden en te lossen. U heeft de beschikking over 2 slaapkamers, een ouder slaapkamer en een kinderslaapkamer met stapel- en enkel bed, in totaal 5 slaapplaatsen. De ruime veranda nodigt uit tot het buitenleven en is gezekerd zodat u kinderen veilig kunnen spelen.

Onze accommodaties hebben geen airco omdat een airco in een chalet dat bestaat uit een ademende houtskelet constructie geen enkel doel heeft.We maken gebruik van een aircooler Daarentegen heeft ons chalet verduisterende rolgordijnen op de veranda een grote plafond ventilator en een tafelventilator zodat in de avond het chalet snel is af te koelen. Verder zijn alle ramen voorzien van horren zodat deze de gehele nacht open kunnen zonder dat er kleine beestjes naar binnen kunnen.  Het chalet beschikt over WIFI. (echter geen fims, spelletjes en muziek downloaden)

Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Indeling
Wij hebben 2 types vakantie accommodaties waarvan de indeling schematisch hieronder is te zien. Dit zijn principe schetsen die illustratief zijn bedoeld en die kunnen afwijken van de werkelijkheid. Er moet worden opgemerkt dat er verschillen zijn tussen de chalets echter elk van onze accommodaties is compleet uitgevoerd en heeft dezelfde service. De chalets zijn direct te betrekken en de gehele inventaris is compleet.
Veiligheid

Uw veiligheid is belangrijk voor ons!
Hieronder een tips voor een veilige vakantie in uw chalet.

In onze chalets bevinden zich op opvallende plaatsen een branddeken en een poederblusser. Het is altijd goed even bewust te kijken waar deze zijn gemonteerd.
Tevens zijn er rookmelders gemonteerd om u in geval van nood te waarschuwen
Roken en open vuur waaronder barbequeën zijn niet toegestaan in de chalets en op de veranda.
De veranda is afsluitbaar zodat kleine kinderen niet zomaar aan u attentie kunnen ontsnappen.

luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza
Monaco, luxe chalet van Bella Villetta op Camping International Porlezza