Paradijselijke meren in Noord-Italië nabij Porlezza

aug 13, 2017Italiaanse meren

Porlezza is naar onze smaak één van de best bewaarde geheimen van Noord Italië. Niet zozeer omdat Porlezza van enorme invloed is geweest als voorportaal naar de Alpen en de visvangst maar meer omdat Porlezza precies in het hart ligt van de meest bekende meren van Italië. Ik heb het natuurlijk over Lago Maggiore en Lago di Como. De regio tussen deze meren is vooral bekend als het paradijs van Italië. Niet alleen door de prachtige vergezichten en mooie villa’s maar ook door de verfijnde kunst die overal is te zien en het heerlijke eten op prachtige locaties.

Een reis naar Porlezza is daarom vooral een reis die je ver weg voert van de dagelijkse beslommeringen in Nederland terwijl je helemaal niet zo ver van huis bent en niet ver hoeft te reizen. Los van het feit dat je niet noodzakelijkerwijs met het vliegtuig hoeft kun bij ons lekker makkelijk met de auto gaan zonder een zware caravan achter je auto. In onze chalets is immers alles aanwezig en dus kun je met minimale bepakking met de hele familie op weg. Ook voor mensen die geen weken op vakantie willen is dit een uitstekende optie want buiten het hoogseizoen zijn aankomst en vertrek tijden heel flexibel.

Het mooiste van onze chalets is voor ons de uitstekende ligging midden tussen de uitlopers van de Alpen. Het vergezicht naar Lugano is te bewonderen op slechts 30 meter van onze chalets en is al adembenemend. Maar de mogelijkheden die deze plaats biedt om de mooiste plekken van het Italiaanse merengebied te ontdekken zijn onbegrensd.

We zijn erg blij met de vele complimenten die we ook deze zomer weer krijgen over onze chalets. Daar zijn we heel erg trots op! Persoonlijk contact en aandacht is voor ons erg belangrijk omdat we onze kennis over dit gebied graag willen delen met onze gasten, om ze beter te helpen het beste uit hun vakantie te halen. Vakantie is toch veel meer het delen van een passie dan een onpersoonlijk telefoontje met een callcenter.

Boeken voor de zomer van 2018 is al mogelijk, dus aarzel niet als je plannen zou hebben volgend jaar naar Porlezza te gaan. Op tijd boeken voor het hoogseizoen blijft ons advies. Buiten het hoogseizoen hanteren wij flexibele aankomst- en vertrektijden en is verhuur per dag mogelijk, ideaal voor een kort uitstapje of een doorreis en natuurlijk met zeer aantrekkelijk huurprijzen. We verwelkomen je graag in Porlezza!