Luxe chalets Bella Villetta Lugano meer

  Met deze informatie willen wij u wegwijs maken op de camping en in uw chalet.

 

In juli en augustus is de receptie geopend tot ten minste 21.00 uur, daarbuiten tot tenminste 18.00 uur. Als u, door wat voor omstandigheden dan ook, laat op de camping denkt aan te komen, laat hen dit dan even telefonisch weten. (Desk tel. 0039034461852). In het voor- en na seizoen zijn de openingstijden s’ morgens van 10.00-13.00 uur en in de namiddag van 15.00-18.00 uur. Desk tel. +39 034 461852 en de kantoor mobiele telefoon +39 338 5303876
Houd u er bij aankomst rekening mee dat de receptie in het seizoen (en dus ook de slagboom om de camping in te komen) In verband met de siësta is gesloten tussen 13.00 en 15.00 uur. Dit voorkomt teleurstelling en/of ergernis na een lange reis. Tussen 23.00 en 7.00 uur is de camping gesloten.
Vissen in het meer is toegestaan, een visakte is hiervoor wel verplicht. Deze is te verkrijgen bij het pianomeer ( houten gebouw)
Motorboten zijn toegestaan. Op de camping is een kleine haven en indien u uw boot hier wilt aanleggen, dient u dit zelf bij de receptie aan te vragen. Hier zijn kosten aan verbonden. Voor elke motorboot is een sticker met een nummer nodig. Gevraagde documenten: bewijs van eigendom van de boot (+ verzekering), ID bewijs en vaarbewijs. Wilt u over het meer naar Zwitserland dan moet u langzaam langs de douane post varen. Voor de boot-trailer is een aparte parkeerplek. Indien u echter u boot + trailer alleen parkeert zijn daar kosten aan  verbonden. Controleer altijd de laatste informatie omtrent het meenemen en varen met uw boot bij bv. de ANWB!

Bij aankomst laat u bij de receptie het reserveringsbewijs zien en het voor af ingevulde gastenformulier met uw paspoort, de camping is op de hoogte van uw komst. Uw kenteken van de auto geven wij vooraf door aan de camping zodat u met de auto de camping op kunt rijden om uw spullen uit te laden. Tevens ontvangt  U de armbandjes voor het zwembad (indien geopend).  Zorg ervoor dat u de sleutel en pasjes bij vertrek weer inlevert .
Bij het zwembad kunt u ligbedden huren, de kosten hiervoor zijn zo’n  €2,00. Wanneer u hiervan geen gebruikt wilt maken is er een vrij zonneterras.
WIFI is op de camping beschikbaar tegen betaling. Het bereik en de internet snelheid zijn voldoende voor normaal gebruik echter dit hangt af van uw eigen hardware en de positie ten opzichte van de zendmasten. U bent in de bergen en er zijn natuurlijk ook bomen, dit betekend dat de ontvangst en de snelheid nooit hetzelfde zullen zijn als bij uw thuiscentrale.

Luxe chalets Bella Villetta Lugano meer

Wanneer u iets breekt wilt u dit dan weer aanvullen?  Bij de grote supermarkten is alles te koop. Ook wanneer er een bolletje van een lamp kapot gaat. De kosten zijn het niet, maar het is voor iedereen fijn als alles compleet blijft. Zo kan iedereen onbezorgd genieten.
Tijdens een vakantie is barbequeën een aangename bezigheid, op de veranda is het echter in verband met brandgevaar niet toegestaan. Alles is immers van hout en het scherm van kunstof! Naast of voor het chalet mag het wel, maar wel met een emmer water ernaast.
Roken in het chalet en op de veranda is eveneens niet toegestaan vanwege brandgevaar.
De TV staat helemaal ingesteld en de bediening is vrij eenvoudig. Alles gaat via de satellietontvanger, wanneer u eerst de TV aanzet en dan de satellietontvanger dan gaat die automatisch op TV ontvangst. De kanalen kiest u met de afstandbediening van de satellietontvanger. Nooit de kaart uit de satellietontvanger verwijderen! Niet alle accommodaties hebben Nederlandse zenders.
Het koken gebeurt in het chalet op gas, hiervoor staan naast het chalet twee gasflessen. De flessen zitten met een ketting met slot aan het chalet bevestigd, het sleuteltje van het slot om de ketting los te maken vindt u op het haakje naast de voordeur. Ons chalet Vienna 11 heeft een geiser en daarom ook 2 gasflessen in de box naast het chalet. Gaat een gasfles leeg dan kunt U de reserve gasfles openen. Vervolgens belt U ons zodat wij kunnen zorgen voor een nieuwe.
Een aantal bezienswaardigheden bevindt zich in Zwitserland. Denkt u eraan altijd uw paspoort mee te nemen wanneer u de grens overgaat. Tevens accepteert Zwitserland de euro als wettig betaalmiddel, maar u krijgt het wisselgeld terug in Zwitserse Franks.
Het restaurant op de camping is prima en betaalbaar. Tevens heeft het een afhaal service en is vooral in het week-end populair bij de lokale bevolking.
De maximale stroomtoevoer wordt beperkt tot 4 /6 ampère. Het kan dus zijn dat u niet alle electrische apparatuur tegelijk kunt gebruiken. Wanneer de stroom uitvalt kunt u deze weer gemakkelijk aanzetten met de aardlek schakelaar in de woonkamer.
Voor Monaco 9 is aan te raden om de boiler uit te zetten wanneer u enkele electrische apparaten wilt gebruiken. Vienna 11 heeft een Geiser en die werkt uiteraard op gas.
De eindschoonmaak is verplicht en is een onderdeel van onze service kosten. Wij vragen u vriendelijk het chalet netjes achter te laten, geen afwas te laten staan en alle spullen weer op de originele plek te zetten.

Schoonmaak spullen/doekjes tijdens uw verblijf dient u zelf mee te nemen. Voor vertrek (dag van te voren) dient u de koelkast uit te zetten en het vriesvak te ontdooien. Laat deze niet ontdooien voordat u weggaat, want dan lekt er dooi water op de vloer waardoor er schade kan ontstaan. Tip: Leg de vaatwas bak in de koelkast zodat dooiwater erin kan lekken! Voordat u weggaat kunt u voor de zekerheid een dweil voor de koelkast leggen. Laat het chalet netjes achter en zet de spullen weer op de plaats terug.

Bella Villetta verhuur luxe chalets aan het Lugano meer

Verhuur van Luxe chalets op enkele meters van het meer van Lugano. Uw garantie op een prachtige vakantie voor gans het gezin.

© 2016 Bella Villetta.

Follow